Route naar Fiesch

Vanaf Utrecht is het ongeveer 945 km naar Fiesch. U kunt zowel met de auto als met de trein reizen.

Met de auto naar Fiesch

De geschatte reistijd bedraagt ongeveer 10 tot 12 uur. Met de auto kunt u op verschillende manieren naar Fiesch rijden. De kortste route is via Basel en Bern naar de autotrein in Kandersteg. Met de autotrein gaat u dan naar Goppenstein. Vanuit Goppenstein volgt u de borden Brig en Fiesch. Er is ook een route via Basel en Luzern naar Andermatt. Daar op de autotrein naar Oberwald en vandaar door het Rhônedal richting Fiesch . Alleen zomers kunt u via deze route over de Furkapas.

In Fiesch is het nog een klein stukje naar het chalet. Komt u vanuit de richting Brig dan volgt u in het dorp de borden Furkapass. Na de tweede rotonde bij het eerste weggetje aan de rechterkant omhoog (in de eerste versnelling, bij zeer zware sneeuwval niet begaanbaar). Chalet Viosia ligt na ongeveer 50 meter aan de linkerkant. Bij het chalet is een parkeerplaats beschikbaar. Viosia-West is gezien vanaf het weggetje het linkergedeelte van het twee-onder-een-kap chalet, Viosia-Oost het rechtergedeelte

Met de trein naar Fiesch

In Fiesch is een treinstation wat via Zürich en Bern te bereiken is. Vanaf het station is het ongeveer 15 minuten lopen naar het chalet.

Locatie chalet

Locatie chalet op Google Maps

Autotrein bij KanderstegHet station van FieschTrein in Fiesch